Sinangil Tahıllı Ekmek Miksi 1 kg #30051204 | CarrefourSA
Marka: SİNANGİL

Sinangil Tahıllı Ekmek Miksi 1 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
SİNANGİL TAHILLI EKMEK MİKSİ 1 KG

Ülkemizde kahvaltı başta olmak üzere her öğünde gözümüz ekmeği arıyor. Bununla birlikte hem kilo kontrolü sağlamak hem de daha sağlıklı beslenmek adına ekmeğin çeşitli tahıllardan elde edilmiş bir unla yapılması öneriliyor. Gıda ve yemek malzemeleri arasında önemli bir yeri olan SİNANGİL TAHILLI EKMEK MİKSİ 1 KG 7 tahıllı içeriği ile daha sağlıklı ekmekler yapmanıza olanak veriyor. CarrefourSA reyonlarında unlar ve irmikler bölümünden temin edebileceğiniz bu ürün, 2 ekmeklik ekonomik ambalajı ile satışa sunuluyor.

SİNANGİL TAHILLI EKMEK MİKSİ 1 KG sayesinde çeşitli tahıllarla birlikte bitki tohumlarının lezzetini ekmeğinize dahil edebilir ve aynı zamanda bu içeriğin hücre ve dokularınız üzerindeki olumlu etkisinden istifade ederek sağlıklı ekmekler yapabilirsiniz. El emeği ekmekler yapmanızı sağlayan bu ürün içerisinde buğday ve çavdar unundan yulaf ve mısır ununa, tam buğday unundan kavrulmuş malt ununa zengin bir içerik yer alıyor. Ürün içinde ayrıca ay çekirdeği içi, haşhaş tohumu, keten tohumu, susam da yer aldığından daha lezzetli ve sağlıklı ekmekleri kolayca üretme olanağı sunuluyor.

İçindekiler Bilgisi
Tam Buğday Unu(%64), Çavdar Unu(%11), Mısır Unu(%8), Kavrulmuş Malt Unu, Ay Çekirdeği İçi(%7), Susam(%2.5), Keten Tohumu(%1), Haşhaş Tohumu(%1), Tuz, Askorbik Asit E300

Alerjen Bileşenler
Glüten Ve Susam İçerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz

Kullanım Talimatı
Ununuzu Daha Uzun Süre Kullanmak İstiyorsanız Paketin Ağzı Kapalı Olacak Şekilde Serin, Kuru Ve Nem Almayan Bir Yerde Muhafaza Etmelisiniz.

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Eksun Gıda Tarım San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-000787

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 380
Enerji (kj) 1590
Yağ (g) 8.1
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 62.3
Şekerler (g) 2
Lif(g) 4.5
Protein (g) 16.8
Tuz(g) 1.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız