Sleepy Lavanta Kokulu Islak Bebek Havlusu 3 x 50 Adet #30138408 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Lavanta Kokulu Islak Bebek Havlusu 3 x 50 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sleepy Lavanta Kokulu 3X50 Islak Bebek Havlusu
yumuşak ve peteksi dokusu ile bebeğinizin cildi için dosttur. Bebek temizliğinde yumuşak ve güvenilir bakım sağlar. Alkol ve boya maddesi içermeyen formülü sayesinde bebeğinizin hem altını hem de tüm vücut temizliğini rahatlıkla yapabilirsiniz. Su bazlı özel formülü ile pişik yapmaz ve cildi tahriş etmeden temizler. Dermatolojik olarak test edilmiştir. İçerisindeki doğal su ve yapısındaki pamuk sayesinde yenidoğan temizliğinde de güvenle tercih edebilirsiniz. Cilde nefes aldıran ve alerjan içermeyen hoş lavanta aroması ile ferah bir temizlik hissi verir. Cildi temizlerken nemlendirme özelliğine sahiptir. Paraben içermez ve alkolsüz formülü sayesinde cildi kurutmaz. İpeksi dokusu ile hijyenik bir üründür. Kalın ve güçlü dokusu sayesinde kolay yırtılmaz ve cildin Ph dengesi ile uyumludur. Kullanım sonrasında pamuk lifi bırakmaz.
Islak bebek havlusunu siz de cildinizin ve yüzünüzün günlük temizliği için güvenle tercih edebilirsiniz. Temizlemek istediğiniz bölgeyi yumuşak dokunuşlarla silerek ferahlığı cildinizde hissedebilirsiniz.
Her birinde 50 adet mendil bulunan ürün, ekonomik üçlü paketi ile sizlere sunuluyor. CarrefourSA reyonlarında Bebek Islak Mendilleri bölümünde yer alan ıslak bebek havlusunu hemen sipariş edebilir, tek tıkla sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu : 472282

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız