Sleepy Natural Bebek Bezi 2 Beden 42'li #30138416 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Bebek Bezi 2 Beden 42'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,30 TL 89,95 TL

2,14 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle

Diğerlerinden daha büyük olduğu için tüm vücudum üstünde kalıyor. Bebekler uyurken, onların vücudunu saran, sızıntı yapmayan ve sıvıyı hapseden yapısı, gerçekten bezler için en olmazsa olmaz gerekliliği gösteriyor. Üretimde, marka kalitesi ön planda olduğu gibi, ihtiyaç sahibi insanlara en iyi sunumları yapan markalar, her zaman firmamız tarafından tercih olarak en ön sırada yer alıyor. Ürünlerine güvendiğimiz ve sizin karşınıza çıkardığımız pek çok markanın, hijyen kurallarına uygun çalışmaları da dikkat çekiyor. Sleepy Sensetive, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

İlgi çeken yoğunluk ve beraber kaliteyi temsil eden Sleepy bebek bezi seçeneğinde, öncelikli olarak ihtiyaçların belirlenmiş olması ve bunu karşılayacak alt yapının olması çok önemli. En iyi ürünleri bu sayfadan ulaşmak, inanın çok daha kolay sizin için en kaliteli üreticileri tercih ediyoruz. Ürünlerini seçiyoruz ve bu sayfalardan karşınıza çıkarıyoruz.

Faaliyetlerine 2004 yılında çocuk bezi üretimiyle başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sleepy markasını hayata geçirerek sektöründe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 2010 yılında, yetişkin hasta bezi, ıslak havlu ve cep mendili; 2013 yılında hasta altı örtüsü üretimine de başlayan Eruslu Sağlık, gelişerek ilerleyerek sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız