Sleepy Pepee Islak Bebek Havlusu 3 x 50 Adet #30209428 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Pepee Islak Bebek Havlusu 3 x 50 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Hassas ciltler için özel üretilen Sleepy Pepee Islak Bebek Havlusu 3x50 Adet paketiyle ekonomik bir alternatif sunar. Alkol ve paraben içermeyen özelliği ile cilde nazikçe dokunan ıslak havlular, bebek bakımında en büyük yardımcınız olur. Üzerindeki sevimli Pepee desenleri ile çocukların dikkatini çeken ıslak mendiller, bebek bakım rutinini çocuklar için de keyifli hale getirir. 

Saf Sudan Gelen Doğallık

Sleepy ıslak havlu, saf su ile dokunarak hazırlanır. Yumuşacık yapısı ile bebeklerin cildi için temizlik ve bakım sağlar. Bebeğin hassas cildi için özel üretilen ıslak havlular, hoş kokusu ile de beğeni toplar. Özel kapaklı paketler sayesinde yetişkinlerin bakım esnasında kolaylıkla ıslak havlu alabilmesi ve tek elle paketi kapatabilmesi sağlanır.

Ekonomik Seçim

Ambalajda 3 adet 50'li Sleepy ıslak mendil paketi yer alır. Üçlü ambalaj, ev ekonomisine de katkıda bulunur. Pratik açılır kapanır kapak, havluların uzun süre nemini korumasına yardımcı olur ve paketlerin daha uzun süre kullanılabilmesine imkan tanır.  

Siz de hem bütçeniz hem de bebeğiniz için doğru seçim olan Sleepy ıslak havluları hemen sipariş verebilirsiniz. 

 30209428 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız