Sleepy Natural Bebek Bezi 3 Beden 34'lü #30138417 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Bebek Bezi 3 Beden 34'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
96,65 TL

2,84 TL / Adet

adet

Bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonu içerisinde yer alan Sleepy Sensitive 3 Beden 34'lü, 4 ve 9 kg aralığında olan bebekler için ideal bebek bezlerindendir. Sahip olduğu kilogram, ağırlığı nedeni ile midi boy bebek bezleri arasında yerini alır. 3 beden olarak sunulan bebek bezi belirtilen kilogram aralığında ki bebekler için en ideal özelliklere sahiptir. Ürün renklendirici içermeyen iç yüzeye sahiptir. Türkiye’de ilk kez kullanılan bir sisteme sahip olan bebek bezi, saf su ile dokunmuştur. Bebek cildinin naifliğinden ve tazeliğinden yola çıkılarak hazırlanan bu sistem sayesinde bebeklerin hassas çitleri korunmaktadır. Annelerin bebeklerin sağlığı ve hijyeni için en fazla tercih ettiği bebek bezi markalarından biridir.

.Hijyenik şartlarda üretilen ürün el değmeden paketlenmekte ve sağlıklı ambalajı ile müşterilere sunulmaktadır. Sleepy ürünlerini ileri teknoloji kullanarak ürettiğinden dolayı bu konuda içiniz rahat olarak ürünü kullanabilirsiniz. Saf su teknolojisi sayesinde bebeklerde sık rastlanan pişiklerin önüne geçilmiştir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız