Sleepy Natural Hassas Bebek Bezi 4+ Beden 26'lı Maxi Plus #30138419 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Hassas Bebek Bezi 4+ Beden 26'lı Maxi Plus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
96,65 TL

3,72 TL / Adet

adet

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor ve saf suyla hijyene dokunuyor. Puf puf yüzeyi ile yumuşacık dokunuş sunan ürün, el değmeden dokunarak hijyenik üretim ile bebeklere ulaşıyor. Yumuşacık hacimli kumaşı ile cilde hassasiyetle dokunan bebek bezi, hassas ciltlere özel bakım sunuyor. Üzerindeki desenlerle bebeklerin de sevgisini kazanan eğlenceli tasarım, kumaş ile sarılan emici tanecikleri ile sıvıyı hapsediyor. Saatlerce sızdırmadan bebeklerin nemi hissetmemesine katkı sağlıyor ve nefes alan yüzeyi ile hava transferine imkan tanıyor. Hava akışı sağlayan dalgalı tasarımdaki kulaklar ile bedene tam olarak tutunan ürün, ıslaklık göstergesi de bulundurarak kolay kontrol vadediyor. Ekstra kuru tabakası ve losyon desteği ile pişik oluşumunu önleyen model, en iyisini isteyen ebeveynler için hazırlanıyor.

CarrefourSA reyonlarında bebek bezleri kategorisinde yer alan ürün, ıslak havlu hediyesi bulunduruyor. 8 - 18 kg ağırlığındaki bebekler için uygun görülen bez, paketinde 26 adet ürün bulunduruyor. Tek kullanımlık olan bezler rahat uyku ve konforlu oyun zamanları yaratmanıza yardımcı oluyor. Siz de ürünü tek tuşla sepete ekleyebilir ve bebeğinize keyifli bir gün armağan edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız