Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Beden 30'lu #30138418 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Beden 30'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bebekler doğdukları andan itibaren hayatlarının belirli bir kısmına gelinceye kadar birçok temel ihtiyacının karşılanması için büyük bireylere ihtiyaç duyan varlıklardır. Bebekler sahip oldukları zayıf metabolizma ve tam manası ile gelişmemiş kas ve sinir sistemi sebebi ile birçok ihtiyacını kendi başına karşılayamaz. Bu ihtiyaçların kendi başlarına karşılanamadığı gibi yetişkin bireylerden daha çok ihtiyaca da sahip olmaktadır. Bu sebep ile ebeveynlerin bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için daha özenli bir çalışma içerisine girmeleri gerekmektedir. Bebekler için en önemli hususların başında şüphesiz doğru bebek bezinin seçimi gelmektedir. Bebek bezleri bebeklerin sürekli olarak takacağı ürünlerdir. Bu sebep ile bebeğin cildini hiçbir şekilde tahriş etmemeli ve bebeğin kilosuna uygun bir şekilde alınmalıdır. Sleepy Sensitive 4 Beden 30'lu ürünü sayesinde siz de bebeğinizin ihtiyaç duyduğu en optimal bebek bezini bebeğinize sunabilirsiniz. Bu ürün hiçbir şekilde bebeğinizi tahriş etmeyecektir. CarrefourSA reyonlarında ürünü oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonunu ziyaret ederek siz de sleepy sens 4 beden 40’lı ürününü bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız