Sleepy Natural Bebek Bakım Örtüsü 10'lu #30138422 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Bebek Bakım Örtüsü 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,95 TL

10,00 TL / Adet


Bebeğinizin bakımı için kullanacağınız her ürünün uygun özelliklerde ve doğru yapıda olması, aynı zamanda ürünlerin üretim aşamasında kullanılan maddelerin sizin gösterdiğiniz özen kadar duyarlı olması gerekmektedir. Bebek bakım örtüsü de bu konuda önemli parçaların başında yer almaktadır. Seçeceğiniz bakım örtüsünün alt ve üst yüzey dokusunun yumuşaklığı ile sıvıya dayanıklılığı size günlük hayatınızda hijyenik bir ortam sağlamalıdır. Sleepy bebek bakım örtüsü her ortamda size aradığınız güveni ve özeni sunmaktadır.
Sıvı geçirmez arka yüzeyi ile bebeğinizin bakımını güvenle yapmanıza yardımcı olurken aynı zamanda emici ve yumuşak üst yüzeyi sayesinde ekstra koruma sağlar. Bakım yaparken bebeğinizi sadece sızıntılara karşı korumakla kalmayıp hafif dokusu, katlanabilir yüzeyi ile bebek çantanızda kolayca taşımanıza da olanak sağlar. Bunun yanı sıra oluşabilecek sızıntılara karşı yatak koruyucu olarak da kullanabileceğiniz bakım örtünüz birbirinden renkli tasarımları ile bebeğinizle geçireceğiniz zamanı daha eğlenceli hale getirecektir.
CarrefourSA marketlerinde bebek bakım ürünleri reyonunda sunulan Sleepy Sensitive Bebek Bakım Örtüsü 10'lu ürününe sahip olmak için tek yapmanız gereken; sepetinize ekleyip satın almak.
Ürün Kodu: 472296
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız