Sleepy Natural X Large 6 Beden 20'li #30138421 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural X Large 6 Beden 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

En kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimizin sağlığı ve huzuru hepimiz için çok önemlidir. Yeni doğmuş bebeklerin ciltleri yetişkinler gibi gelişimini tam tamamlamış olmadığı için çok hassas ve yumuşak olan cilt dokuları her tahrişe ve hasara oldukça açıktır. Bu nedenle onların cildine temas eden her şeye özellikle özen göstermek çok önemlidir. Sleepy Sensitive X Large 6 Beden 20'li ürünü ile bebeklerinizin popo yüzeyini ve cilt sağlığını maksimum seviyede koruyabilirsiniz.

Sleepy Sensitive X Large 6 Beden 20'li kimyasal içermeyen özel formülü sayesinde kesinlikle bebeklerin cildine kimyasal geçişine izin vermez. Saf su ile dokunmuş olan bebek bezi ile Sleepy, bebeklerinizin saf tenine özen göstermektedir. Renklendirici içermeyen desen formülü sayesinde maksimum koruma sağlamaktadır.

Bebeklerin altını kirlettiklerinde sıvının hızla emilmesi çok önemlidir. Sleepy marka bebek bezi sayesinde ıslaklık hemen emilir ve bebekler ıslaklık nedeni ile huzursuz ve yine ıslaklık nedeni ile pişik sorunu yaşamazlar. Kesintisiz uykular ve huzur dolu oyun anları ile bebeğiniz artık çok daha sağlıklı ve mutlu.

CarrefourSA mağazalarında bebek dünyası bölümünde bulunan junior jumbo – mega paket reyonunda Sleepy markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız