Solo Çek-Al Havlu Kutu #30009231 | CarrefourSA
Marka: SOLO

Solo Çek-Al Havlu Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

1978 yılından beri hem hesaplı hem de kaliteli ilkesiyle yola çıkan Solo, Türkiye'de kağıt ürünler sektöründe en çok haneye ulaşan marka durumunda. Kullandığı kağıt kalitesi ve temizlik ürünleri kategorisinde sürekli yenilenen kağıt işleme teknolojisi ile temizliğin olduğu her yerde Solo en büyük yardımcınız.

Hem Şık Tasarım Hem Yerden Tasarruf

Solo Çek-Al Havlu Kutu mutfağınızda, banyonuzda, arabanızda ve iş yerinizde renkleri ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımıyla hep yanınızda. Canlı renk çeşitleri ve sağlam ambalajı ile evinizin her yerinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ürün yerden tasarruf etmenizi de sağlıyor.

Hijyenik ve Ekonomik

Sürekli ıslanan, kirlenen havlu kağıtlar artık canınızı sıkmasın! Çünkü Solo, pratik kutusu sayesinde ıslanmanın ve dağılmanın önüne geçer ve güçlü kağıt teknolojisi sayesinde bir kullanımda daha çok sıvıyı hapseder. Her kutuda 50 adet kağıt peçete bulunan Solo Havlu, bittikçe yedek paket seçenekleri ile kolayca yenilenir. 

Hep Elinizin Altında

Temizlikte pratikliği, hijyeni ve kullanım kolaylığını bir arada bulunduran Solo Havlu Kutu'ya Carrefour avantajları ile kredi kartı veya nakit ödeme ile hemen sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız