Sprite Limon Aromalı Gazoz Pet 1 Litre #30018076 | CarrefourSA
Marka: SPRITE

Sprite Limon Aromalı Gazoz Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
Sprite 1 Lt Pet

İçecekler reyonları yazın daha çok soğuk ve gazlı içecekleri içermektedir. Sprite 1 lt pet de bu gazlı içeceklerden bir tanesidir. İlk günden beri kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplayan Sprite sizin ve ailenizin sıcak yaz günlerinde en yakın dostu olacak. Yaz ortasında nem ve sıcaktan bunaldığınızda hemen bir Sprite açarak ferahlayabilirsiniz. Ferahlamanızı sağlayan ilk etken gazlı bir içecek olmasıdır. Diğer etken ise limonlu özel formülüdür. Sprite limonlu içeceği 1 lt olarak satın aldığınızda tek başınıza rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ailenizle birlikte keyif yaparken de yine bu içecekten yararlanabilirsiniz. Yanında leziz ikramlar sunabilir ve pratik olarak sevdiklerinize kısa yoldan yiyecek ve içecek ikramı hazırlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yerini alan Sprite içeceğini mağazamıza gelerek satın alabilirsiniz.

Gazlı içecekler reyonuna geldiğinizde Sprite 1 lt pet şişe gazozu satın alabilirsiniz. Bu reyondan daha fazla sprite satın alarak sıcak yaz günlerinde dışarı çıkmadan dolabınızdan açtığınız sprite gazozlar ile serinleyebilirsiniz. Ürünü mağazamıza gelerek ve belirtilen reyonları ziyaret ederek satın alabilirsiniz. Başka bir seçeneğiniz de online mağazacılık hizmetlerimizden yararlanmaktır.

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Asesülfam K, Aspartam) Koruyucu (Sodyum Benzoat), Doğal Limon Aroma Vericileri. *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 13 2
Enerji (kj) 56 2
Karbonhidrat (g) 3.1 3
Şekerler (g) 3.1 9
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız