Sprite Limon Aromalı Gazoz Kutu 250 ml #30023873 | CarrefourSA
Marka: SPRITE

Sprite Limon Aromalı Gazoz Kutu 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,50 TL

adet
  Limon ve misket limonu aromalıdır. İçeriğinde karbonatlı su, şeker, sitrik asit ve doğal limon aroması bulunmakta olan Sprite CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Gazoz denince akıllara gelen ilk markalardan olan Sprite kurulduğu ilk günden bu yana bizlere gerçek ferahlığı sunuyor. Arkadaş ortamlarında, yemeklerinizde enfes bir ferahlık katacak Sprite şimdi CarrefourSA ile sizlerle buluşuyor. Şimdi buz gibi bir Sprite molası vermenin tam zamanı.

Coca-Cola Şirketi olarak, 200'ü aşkın ülkede, 3.800'den fazla ürün çeşidi ile dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketlerinden biri durumunda. Portföyünde, başta dünyanın en değerli ve en tanınan markalarından Coca-Cola olmak üzere, 19’u azaltılmış, düşük veya sıfır kalorili seçenekleri bulunan ve değeri 1 milyar doların üzerinde 21 adet marka yer almaktadır. Milyar dolarlık markaları arasında, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Dal Valle, Georgia ve Gold Peak de bulunmaktadır. 700.000’i aşkın sistem çalışanı ile 500'den fazla markayı tüketicileri ile buluşturmayı kendilerine bir amaç edinmişlerdir.

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Asesülfam K, Aspartam) Koruyucu (Sodyum Benzoat), Doğal Limon Aroma Vericileri. *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 13 2
Enerji (kj) 56 2
Karbonhidrat (g) 3.1 3
Şekerler (g) 3.1 9
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız