Superfresh Dana Burger Köftesi 500 Gr #30027866 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Dana Burger Köftesi 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
349,90 TL

Superfresh Dana Burger Köftesi 500 g %100 dana etinden imal ediliyor, CarrefourSA Etler reyonunda sizlere sunuluyor; restoranlarda tattığınız hamburger lezzetini mutfağınıza getiriyor. Ev içi ve ticari kullanım için uygun olan ürün, dondurulmuş olarak satılıyor. Tavada 8 - 10 dakika içinde iki tarafı da kızaracak şekilde pişirilmesi önerilen köftelerin, çözüldükten sonra yeniden dondurulmaması, buzdolabının derin dondurucu kısmında -18 derecede saklanması öneriliyor. Buzdolabında 24 saat, buzlukta 7 gün, derin dondurucuda 1 yıl saklanabilen yiyecek, şoklama sistemi ile dondurulduğundan besin değerini koruyor. Yüksek kalite etten üretilen ürün, hamburger ekmeği içine soslarla tatlandırılarak konulabiliyor. Lezzetli bir öğün sunan paket, çocukların da sevgilisi haline geliyor. Kapaklı paketi sayesinde açıldıktan sonra yeniden kapatılabiliyor. Ekmek arasında yenebildiği gibi porsiyon olarak da tüketilebiliyor. 3 adet köfte bulunduran paket, ekonomik bir alternatif sunuyor. Gurme lezzet olarak etiketlenerek damak zevkine hitap ettiği vurgulanan ürün, köfte içinde yer alan baharatlar ile tatlandırılıyor. Siz de dondurulmuş yiyeceği sepete ekleyerek sipariş verebilir, pratik lezzeti sofranıza getirebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Dana Eti % 45 Ve Dana Yağı, Galeta Unu( Buğday Unu, Su, Tuz, Maya), Soğan, Baharat Karışımı (Işınlanmıştır), Tuz, Antioksidan (Askorbik Asit).

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
-18 °C'de Son Tüketim Tarihine Kadar Muhafaza Ediniz.

Kullanım Talimatı
SuperFresh Burger Köfteleri Çözülmelerini Beklemeden Önceden Isıtılmış Az Yağlı Izgarada 8-9 Dakika Veya Tavada 4-5 Dakikada Sık Sık Çevirerek Pişiriniz.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 292 15
Enerji (kj) 1220 15
Yağ (g) 24.5 35
Doymuş Yağ(g) 11.6 58
Karbonhidrat (g) 5.9 2
Şekerler (g) 24
Protein (g) 12
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız