Superfresh Frambuaz 350 G #30094430 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Frambuaz 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
274,90 TL

adet
Superfresh Frambuaz 350 Gr
Canlı pembe rengi, tatlı-ekşi mayhoş lezzetiyle sofraların aranan tadı Superfresh Frambuaz 450 g, mutfak alışkanlıklarınıza yenilik katıyor.
Güzel görünümü ile herkesi büyüleyen ve aroması sayesinde tatlılara hem lezzet hem de taze bir kıvam katan meyve, çocukların da çok ilgisini çekiyor. Tadı ve kokusu, tatlılara ve dondurmalara ayrı bir güzellik veriyor. Yaptığınız sütlü tatlıların üzerinde veya dondurma yanında çok şık bir duruş sergileyen ürün, hem tadı hem de güzel görünümü ve rengiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Ürünü, dilerseniz bol meyveli bir turta yapmak için dilerseniz de ev pastası yapmak için kullanabilirsiniz.
Yaptığınız pasta tabanı veya kekin arasına ve üstüne krema ile birlikte bolca koyabilirsiniz. Büyük küçük herkesin çok sevdiği pastalar yapmak için hazır pasta kalıbı ve hazır kremayla birlikte kullanarak pratik lezzetlere ulaşabilirsiniz. Farklı meyveleri bir araya getirerek sağlıklı bir komposto hazırlamak istediğinizde tencereye atacağınız bir avuçluk miktarı, kompostonun hem rengini hem de aromasını çok daha iştah açıcı hale getiriyor.
Ürünü, CarrefourSA reyonları arasında bulunan Meyveler bölümünden kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız