Superfresh Garnitür 330 g #30095739 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Garnitür 330 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Superfresh Garnitur 330 g

Sofralarınızı zenginleştirecek farklı yemek türlerinde kullanabileceğiniz Superfresh Garnitür 330 g, tariflerinize lezzet katıyor. Yüksek besin değerine sahip brokoli salatası gibi yemekleri hazırlarken tercih edebileceğiniz garnitürü mayonez veya soslarla oluşturduğunuz özgün salata çeşitleriyle birlikte tüketebilmeniz de mümkün oluyor. Yeni yemek tarifleri deneyerek sevdiklerinize ilgi çekici tatlar bulmaktan hoşlanıyorsanız birçok sebze ve et yemeğine katabileceğiniz garnitür, aradığınız kaliteli malzemeyi sizlere zahmetsizce sunuyor.
CarrefourSA'nın Yeşil Sebze Konserveleri reyonunda sizlerin beğenisine sunulan ürün, her zaman severek pişirdiğiniz tavuk yemeklerinize de tat katıyor. Makarna çeşitlerinde de kullanabileceğiniz ürün, pratikliği ile mutfağınızda öne çıkıyor. Doğallığı ile göz dolduran garnitür ile birlikte, zeytinyağlı enginar gibi sevilen yemeklerle donatılmış akşam yemekleri hazırlamak kolaylaşıyor. Birçok fırın yemeğinde kullanılabilen ürün, bezelye yemeği gibi sık pişirilen tarifleri kolaylıkla yapabilmenize olanak tanıyor. Börek benzeri hamur işlerinde de tercih edebileceğiniz garnitürü ev yapımı kumpirler hazırlarken kullanarak, evinizdeki çay saatlerine renk katmanız mümkün hale geliyor.
Hazırlayacağınız yemeklere lezzet katarak, mutfağınızın vazgeçilmez yardımcılarından olacak Superfresh Garnitür ürününü hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 2381
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız