Superfresh Light Ton 2x160 g #30088562 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Light Ton 2x160 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Superfresh Light Ton 2*160 g

Balık ve deniz ürünlerinin yararları herkes tarafından biliniyor ve bu yüzden de sıklıkla tercih ediliyor. Çoğu kişi haftada en az bir kere bu besleyici ürünleri tüketmeye çalışıyor. Bir yandan da özellikle çalışanlar için, balık yemekleri hazırlamak oldukça zahmetli olabiliyor. Eğer siz de balık lezzeti ve şifasından uzak kalamıyorsanız, Superfresh ton tercih ederek sağlıklı ve pratik bir seçim yapabilirsiniz.
Ton balığı, hem Türkiye'de hem de tüm dünyada en sevilerek tüketilen balık çeşitlerinden biri, ton balığının birçok farklı kullanım seçeneği sunması, bu kadar çok tercih edilmesinin bir sebebi olarak karşınıza çıkıyor. Light ton balığını, sandviçlerde, makarnalarda, başlangıç olarak sunabileceğiniz mezelerde güvenle kullanabilirsiniz. Üstelik light ton, formuna dikkat edenler için yağ yerine su içinde konserve ediliyor ve böylece besleyici ton balığını daha az kalori alarak tüketmiş oluyorsunuz. Superfresh light ton ile hafif bir öğün için, balığınızı salata ile tüketmeyi tercih edebilirsiniz.
CarrefourSA deniz ürünleri konserveleri reyonlarında bulunan Superfresh Light Ton 2*160 g. paketini satın alarak, lezzetli sandviçler, hafif salatalar hazırlamak isterseniz, ürünü hemen alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: 16711
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız