Superfresh Light Ton Balığı Eko 3x75 Gr #30088798 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Light Ton Balığı Eko 3x75 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
161,90 TL

adet
Superfresh Light Ton Eko 3x 75 g

Balık, beslenme piramidi içinde yer alan ve düzenli tüketiminin dengeli beslenmeye katkı sağladığı önemli besin maddelerinden biridir. Deniz Ürünleri Konserveleri reyonunda satışa sunulan Superfresh Light Ton, sizi ve ailenizi balıktan gelen hafifliğe, sağlığa ve lezzete davet ediyor.

Beyaz et tüketimine önem verenlerin ve hafif gıdalar tüketmeyi tercih edenlerin öğünlerinde sıkça yer verebilecekleri ton balık pratik bir yiyecek olarak da öne çıkıyor. Ton balığını salatalara, makarnalara ve sandviçlere ekleyerek öğünlerinize sağlık ve lezzet katabilirsiniz. Light olarak damak tadınıza sunulan ton balığın içerdiği yağ oranı daha da azaltılarak kilo kontrolüne yaptığı katkı arttırılmıştır. Ton balık, vücudun günlük protein ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamasının yanı sıra içinde bulunan vitamin ve minerallerle günlük beslenme ihtiyacının gerektirdiği besin maddelerinin vücuda alınmasına da yardımcı olmaktadır.

Üç adet 80 gramlık kutularda paketlenmiş olan ürün, sizin ve ailenizin balık tüketimini arttırmanızı ve balıktan gelen faydalara hızla ve kolaylıkla ulaşabilmenizi sağlarken light ürün olması sebebiyle de yağ tüketimini azaltmanıza katkı sağlayacaktır. Ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 1695

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız