Superfresh Tepsi Böreği Ispanaklı 800 g #30034948 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Tepsi Böreği Ispanaklı 800 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Superfresh Tepsi Böreği Ispanaklı 800 g
Pizza ve hamur işleri reyonunda yer alan tepsi böreği, dondurulmuş olarak mutfaklarınızdaki yerini alıyor. Pratik ve kolay hazırlanışı ile sofralarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olan Superfresh Tepsi Böreği Ispanaklı 800 g olarak satışa sunuluyor.
Donuk halde satışa sunulan ürünü buzdolabında bekleterek hemen tüketebilir, ya da buzlukta saklayarak ihtiyacınız olduğunda fırında ısıtarak kullanabilirsiniz. Mutfakta size zaman kazandıracak böreği her öğünde tüketebilirsiniz. Sabah kahvaltılarında, ara öğünlerde, çay saatinde, hatta akşam yemeğinde pratik bir şekilde fırında ısıtarak taze ve sıcak bir şekilde sunabilirsiniz. Ailece severek tüketeceğiniz ürünü misafirlerinize ikram edebilir, ön hazırlık yapmadan buzluktan çıkararak kolayca ısıtabilirsiniz. Görünümüyle de sofralarınızda şık bir sunum yapabilir, dilimleyerek servis edebilirsiniz. Her an elinizin altında bulunması gereken ürünü buzluğunuzda muhafaza ederek davetsiz misafirlerinize dakikalar içerisinde hazırlayarak sunabilirsiniz. Sıcak ve taze bir davet lezzeti olan ürün, ıspanaklı iç dolgusuyla hafif ve doyurucu bir alternatif olacaktır.
Çocuklarınızın da severek tüketecekleri Superfresh ıspanaklı böreği CarrefourSA kalite ve güvencesiyle şimdi satın alabilir, pratik ve hızlı kullanımıyla sunumlarınıza eklemeye hemen başlayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 406196
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız