Sütaş Cam Kase Homojenize Yoğurt 750 g #30082202 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Cam Kase Homojenize Yoğurt 750 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sutas Cam Kase Homojenize Yogurt 750 G

Sofraların olmazsa olmaz besinlerinden Sütaş cam kase homojenize yoğurt, kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar reyonunda kullanıcılarına ulaşmayı bekliyor. Yemekler ile birlikte sunabileceğiniz, en güzel tariflerin içerisine koyabileceğiniz yoğurt sofralarınızda yerini almayı bekliyor.

Geleneksel Türk yemeklerinin birçoğunda aktif rolü olan yoğurdu sevdiklerinize hazırlayacağınız tariflerde güvenle kullanabilirsiniz. Dolmaların veya kebapların yanında hafif tadı ile ferahlık ve lezzet veren yoğurdu, ayrıca çorbalarda, hamurişlerinde ve terbiyelerde de kullanabilirsiniz.

Yoğurt tüketimini meyveler ile birlikte gerçekleştirerek, yoğurdu vücuda fayda sağlayan bir ara öğün halinde tüketebilirsiniz. Ayrıca çocuklara yoğurt yeme alışkanlığı kazandırmak için çeşitli kraker ve meyvelerle servis edebilirsiniz. Ağızda serinletici bir tat bırakan yoğurdun içerisinde birçok vitamin ve mineral bulunuyor. Vücudu temizleme özelliği taşıyan yoğurt, aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendiriyor.

Diyet yaparken mısır gevrekleri ile tüketerek sağlıklı şekilde kilo verebilirsiniz. Sütaş cam kase homojenize yoğurt, kimyasal kullanılmadan ısıtma ve mekanik parçalama yöntemi ile homojenize hale getiriliyor. Cam kase içinde olması, yoğurt bittikten sonra bile şık ve kullanışlı cam kaseyi farklı şekillerde değerlendirmenizi sağlıyor.

Hijyenik koşullarda üretilen Sütaş cam kase homojenize yoğurdu güvenle sofralarınıza taşıyarak afiyetle tüketmek için hemen satın alabilirsiniz.


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız