Sütaş Minimix Çilekli Orman Meyveli Aromalı 2x90 g #30099112 | CarrefourSA
Marka: MINIMIX

Sütaş Minimix Çilekli Orman Meyveli Aromalı 2x90 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Minimix Çilekli Orman Meyveli Aromalı 2*90 gr

 

CarrefourSA reyonlarında yoğurt, krema, kaymak bölümünde yer alan Sütaş Minimix Çilekli Orman Meyveli , lezzetli ve besleyici özellikleri ile ön plana çıkıyor. Hem balonlu sakız aromalı hem de çilek aromalı olan Minimix, çocuklarınızın ve sizin damak tadınıza sunuluyor.

Kapağında yer alan kıtırlar ve patlayan şekerler ile meyveli yoğurdunuzu daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Küçük çocuklarınızın beslenmesinde lezzetli ve keyifli bir rol alan çilek aromalı Minimix, 90 gramlık kaselerde beğeninize sunuluyor. İçerisinde bulunan kaşığı ile de her yerde yenilebilir hale gelen çilekli yoğurt, ara öğünleriniz için ideal hale geliyor. İçeriğinde bulunan protein, kalsiyum, B2 ve B12 vitaminleri ile eğlenceli, lezzetli bir meyve aromalı yoğurt olmasının yanı sıra aynı zamanda sağlıklı bir besin olarak sunuluyor.

Evde çocuklarınızın tercih ettiği besinler arasında durmasının yanı sıra Minimix meyveli yoğurt, kolay taşınabilirliği sayeisnde çocuklarınızın beslenme saatleri için de çantalarına koyulabilir. Hem besleyici hem lezzetli bir alternatif olarak dolabınızda saklayabilirsiniz.

Siz de Minimix balonlu sakız ve çilek aromalıyı denemek için, hemen şimdi sepetinize koyabilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız