Sütaş Süt Çikolatalı 6x200 ml #30087382 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Süt Çikolatalı 6x200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Süt Çikolatalı 6*200 Ml

Eşsiz bir kahvaltı ya da tatlı bir atıştırmalık için vazgeçilmez bir lezzet elde etmenizi sağlayacak Sütaş Çikolatalı Süt, besleyici içeriğiyle zinde bir gün geçirmenize yardımcı olur. Protein ve kalsiyum açısından zengin yapısı sayesinde özellikle çocuk gelişiminde vazgeçilmez olan sütü, çikolata lezzeti ile bir araya getiren ürün, çocuklarınıza süt içme alışkanlığı kazandırmanızı sağlar.

200 miligramlık 6’lı set halinde satılan çikolatalı süt sayesinde çocuklarınızın beslenme çantalarını renklendirebilir, gün içerisinde alması gereken enerji miktarını rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Sağlıklı ve besleyici bir öğlen yemeği, enerjik bir kahvaltı ya da ara öğünlerde rahatlıkla tüketilebilen Sütaş çikolatalı süt, içerisinde bulunan yarım yağlı süt, bitter çikolata ve doğal vanilya aroması sayesinde keyifli ve sağlıklı bir içim sunar. Aromalı uzun ömürlü sütler reyonundaki inceleyebileceğiniz ürünü, tek başına tüketebileceğiniz gibi, farklı besinler ile bir araya getirerek de kullanabilirsiniz. Görünümü ve lezzeti ile leziz bir tat elde etmenizi sağlayacak kekler, atıştırmalık bisküviler ya da besleyici içecekler ile bir arada kullanabileceğiniz çok yönlü ürün, eşsiz sunumlar yapmanızı sağlar.

Kolay taşınabilir yapısı ile her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz 200 mililitrelik çikolatalı süte sahip olmak için ürünü sepetinize ekleyebilir, alışverişinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

 

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız