Sütaş Süt Muzlu 6x200 ml #30087383 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Süt Muzlu 6x200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Süt Muzlu 6*200 Ml

CarrefourSA reyonlarında aromalı uzun ömürlü sütler bölümünde yer alan Sütaş Muzlu Süt, çocukların en çok sevdiği meyveyi sütle buluşturuyor.

Çocuklara süt içmeyi sevdirmek isteyen annelerin en çok tercih ettiği içeceklerden biri olan muzlu süt, gerçek muz aroması ile üretilir. Çocuklara süt içme alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olan ürün, sütün bütün faydalarını içinde barındırır. İçeriğindeki kalsiyum miktarı, çocuğunuzun kemik gelişimine katkı sağlarken, protein desteği ile de büyümesine yardımcı olur. Ayrıca zihinsel gelişimini de destekler.

200 mililitrelik altılı paketlerde satışa sunulan ürün, küçük karton kutu ambalaja sahiptir. Bu sayede çocuğunuzun beslenme çantasına rahatlıkla sığar. Okulda, evde, kahvaltıda günün her saatinde çocuğunuza verebileceğiniz ürün, beslenme çantalarının vazgeçilmezi olmaya aday. Pratik ambalajı ve üzerinde bulunan pipet sayesinde bardak gereksinimi olmadan kullanabilirsiniz. Ambalajın üzerinde bulunan sevimli karakterler ile süt seanslarınız çok daha keyifli hale gelecek. Sütün faydalarını gerçek meyve lezzeti ile birleştirerek çocuğunuzun büyüme döneminde bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlar.

Çocuğunuzun hem eğlenceli hem de sağlıklı beslenmesini istiyorsanız ürünü hemen sepete ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

 

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız