Tadım Ayçekirdeği Klasik 37gr #30053547 | CarrefourSA
Marka: TADIM

Tadım Ayçekirdeği Klasik 37gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tadım Ayçekirdeği Klasik 37gr

CarrefourSA reyonlarında çekirdekler bölümünde yer alan Tadım Ayçekirdeği Klasik 37 gr, tadına doyulmaz lezzeti ve bol kalorili besin değeri ile sofralarınıza geliyor. Kendine has tadı bulunan ay çekirdeği, kuru yemişler arasında en yaygın olarak tüketilenlerin başını çekiyor. Yüksek oranda E vitamini içeren besin, antioksidan özellikler gösteriyor ve kalp damar hastalıkları üzerine olumlu etkiler yaratıyor.

Yüksek kalorisi ve yüksek yağ içeriğinden dolayı , dikkatli tüketilmesi önerilen ürün fazla tüketildiğinde kilo alımına neden olabiliyor. Kolay sindirilen bir besin olan ürün, hazımsızlığa iyi geliyor ve bağırsak hareketlerini arttırarak kabızlığı önlemeye yardımcı oluyor. Kendiniz ve aileniz için sağlıklı bir ara öğün seçeneği olan ay çekirdeği, önerilen miktarlarda tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara yakalanma riskini azaltmaya yardımcı oluyor. Özellikle televizyon izlerken, gece otururken ya da ikindi çaylarında misafirlere ikram edilen lezzetli bir kuru yemiş olan çekirdek, damaklarda bıraktığı kalıcı aromasıyla tüketicilerin beğenisini kazanıyor. İçerdiği vitamin ve mineraller nedeniyle genel vücut sağlığına olumlu katkılarıyla adından söz ettiren ürün, çıtır çıtır lezzetiyle öğün aralarındaki haklı yerini alıyor.

37  gramlık hijyenik paketlerde satışa sunulan ürünü dilediğiniz zaman sepetinize ekleyebilir ve satın alarak lezzetini damaklarınızda hissedebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız