Taft Sprey 250 ml Ultra Güçlü #30079059 | CarrefourSA
Marka: TAFT

Taft Sprey 250 ml Ultra Güçlü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Taft Sprey 250 ml Ultra Güçlü

Saçlarımızın bakımı ve güzelliği hepimiz için çok önemlidir. Kimi zaman saçlarımız dilediğimiz formda olmadığından dolayı keyfimiz kaçar ve günümüz berbat olur.

Her sabah uyandığımızda saçlarımızı şekillendirmek için zamanımızın çoğunu aynanın karşısında geçiriyoruz. Zorlukla şekillendirdiğimiz saçlarımızın mevcut formunu koruması için ise en kaliteli saç ürünlerini kullanmaya özen gösteriyoruz. Taft sprey 250 ml ultra güçlü formülü ile saçlarınızın formunuz sizin istediğiniz şekilde korur. Aynı zamanda saçlarınıza parlaklık, hacim ve göz alıcılık da katar.

Taft sprey 250 ml ultra güçlü özel formülü sayesinde saçlarınıza bakım da yaparak zararlı güneş ışınlarından saçlarınızı korur. Uygulandıktan sonra saçlarda kalıntı bırakmayan ve kolaylıkla yıkama ile saçtan uzaklaşabilen yapısı sayesinde kullanımı gayet kolaydır. Saç diplerine ve saç derisine zarar vermeyen yapısı ile saç tellerini güçlendirerek korur.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Taft ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan saç spreyleri reyonunda Taft markalı ultra güçlü saç spreyi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız