Tat Acı Biber Salçası 4350 g #30171991 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Acı Biber Salçası 4350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat 5/1 Biber Salçası (Acı)4350gr

Türk sofralarında yemekleri yaparken kullanılan olmazsa olmaz ürünlerden biri de salça olmaktadır. Salçalar arasında acı biberden yapılmış olan acı biber salçaları ile sos olarak ya da yemeğin yapımı sırasında bu ürünün kullanımı ile eşsiz tatlar yaratılabiliyor. Salça denince akla gelen Tat markası ürettiği tat 5/1 biber salçası (acı)4350gr ile sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş tamamen doğal salça ürününü sizlerle buluşturuyor. Tat biber salçası ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında bulunan salça, harç ve bulyon ürünleri arasında yer alan tat 5/1 biber salçası (acı)4350gr salça ürünü yemeklere lezzet katmasının yanı sıra iştah açıcı kırmızı rengin elde edilmesinde de etkili olur. Sadece acı biber, tuz ve limonun uyumu ile üretilmiş olan ürün dayanıklı ambalajı sayesinde uzun süre boyunca yemeklerinizde kullanabileceğiniz bir ürün olur. Soğuk ortamda saklanarak ve havayla teması mümkün olduğu kadar kesilerek ürünün kullanım sürelerini tahmin edilenden çok daha uzun sürelere çıkarabilirsiniz. Benzersiz acı biber salçası lezzetini yemeklerinize katmak için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız