Tat Sos Acı Biber 100 Gr #30021110 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Sos Acı Biber 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

adet

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde yemeklerinizi acısıyla tatlandıracak bir ürün Tat kalitesiyle sofralarınıza gelmeye hazırlanıyor. Tat Acı Sos 100 ml ile yemekleriniz artık daha lezzetli olacak. Acı sevenler için kolay bulunur bir lezzet olan acı sosları Tat güvencesiyle temin edebilirsiniz. Yemeklerde acıdan vazgeçemeyen ve her durumda ona ulaşamayanlar için hazır ambalajlı acı sosları deneyebilirsiniz. Evlerinizde her zaman bulundurabilir ve yemeklerinizde kullanabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında sizleri bekleyen bu ürünü bir tıkla satın alabilirsiniz.

Tat acı biber sosu 100 cc için salça harç ve Bulyon reyonuna uğramanız gerekir. Buradan Tat markasına ait acı soslara ulaşabilirsiniz. Sosları makarna veya mantılarda tercih edebilirsiniz. Ya da biftek gibi et ürünlerini acılı tercih edenlerdenseniz bu gıdaların üzerinde kullanabilirsiniz. Çeşitli yemeklerin lezzetini arttıracak bu gıdayı her durumda dolabınızda bulundurmak için tek yapmanız gereken mağazamıza gelerek alışverişe başlamaktır. Fakat hiç yorulmadan bir tıkla ürüne ulaşma seçeneğiniz de bulunmaktadır. Bunun için salça harç ve Bulyon reyonundan online olarak siparişinizi bize ulaştırabilirsiniz. Böylelikle satın aldığınız ürünler verilen tarihte size ulaştırılacaktır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız