Tat Aşurelik Buğday 1 Kg #30305125 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Aşurelik Buğday 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Aşurelik Buğday 1 kg

1 kilogramlık paketi ile mutfaklarınızı şenlendiren Tat Aşurelik Buğday, özenle paketlenerek sofralarınızda sizlerle buluşuyor! Kendine has lezzetiyle siz de tariflerinizi Tat Aşurelik Buğday ile çeşitlendirebilirsiniz. Tat Aşurelik Buğday'ı hazır hale getirmek ise oldukça kolay! Kullanacağınız kadar aşurelik buğdayı bir gece öncesinden su dolu bir kapta bekletin. Ertesi gün ihtiyacınıza göre haşlayarak da tüketebilirsiniz.

Yüksek besin değerine sahip olan, Türk mutfağında sıkça kullanılan bu lezzet ile siz de harika sofralar kurabilirsiniz. Aşure tatlısı ile gününüzü lezzet şölenine çevirebilirsiniz. Yazın sıcak günlerinde ayran aşı çorbası ile içinizi ferahlatabilirsiniz. Geleneksel lezzet keşkek ile sofralarınızı renklendirebilirsiniz. Tat Aşurelik Buğday'ı geleneksel yemeklerde, çorbalarda, salatalarda ve tatlılarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tat Aşurelik Buğday'ı ambalajını açtıktan sonra hava almayan bir yerde muhafaza ettiğinizde uzun süre gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız