Tat Mayonez 550 G #30096869 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Mayonez 550 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,90 TL

Tat Mayonez 550 g

Tat Büfe Mayonez 550 G ev içi kullanıma uygun olduğu gibi, ticari kullanım için de tercih edilebiliyor. CarrefourSA Mayonez reyonundan sizlere sunulan ürünün, katkısız olma özelliği dikkat çekiyor. İçeriğinde ayçiçek yağı, su, yumurta, şeker, sirke, tuz, limon suyu konsantresi bulunduran ürün, doğal baharat aromasıyla lezzet sunuyor. Fransız kökenli bir lezzet artırıcı olan sos, ketçap gibi başka soslarla bir arada tüketilebildiği gibi baharatlarla da tatlandırılabiliyor.

Çiğ tüketilmesi önerilen sos, salatalarda, kızartmalarda, mezelerde kullanılabiliyor; makarna, pizza ve hamburger gibi fast food ürünleriyle yenebiliyor. Yemeklere eklenirken yoğurt veya kremayla karıştırılarak hafifletilebilen ürün, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm öğünlerde sofrada yer alabiliyor. Soğuk olarak tüketilmesi önerilen sos, hiçbir işlem gerekmeden, açıldıktan sonra hemen tüketilebiliyor.

 100 gram içerisinde 608 kcal enerji bulunduran ürün, pratik kapağıyla sofralara geliyor. Sıçratmadan servis edilme imkanı sunan ürün, üzerinde yer alan son kullanım tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması önerilen ürünün, serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi öneriliyor.

 Siz de Tat mayonezi hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel sıvı yağ ( değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, sirke, yumurta sarısı, tuz, modifiye nişasta, şeker, glikoz, limon konsantresi,kıvam artırıcı (ksantan gam),koruyucu (potasyum sorbat), aroma vericiler, antioksidan(kalsiyum disodyum EDTA),renklendirici (paprika ekstraktı).

Alerjen Bileşenler
Yumurta sarısı içerir. Hardal ve süt ürünü içeren ürünlerle aynı hatta üretilmektedir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı şişeleri almayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 627
Enerji (kj) 2585
Yağ (g) 65.2
Doymuş Yağ(g) 6.5
Karbonhidrat (g) 9.7
Şekerler (g) 0.9
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız