Tat Doğranmış Domates Eko Paket 2x400 Gr #30056725 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Doğranmış Domates Eko Paket 2x400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,90 TL 46,32 TL

CarrefourSA Kart İle
Tat Doğranmıs Domates 2*400 g Hem keyifli kahvaltıların hem de leziz yemeklerin vazgeçilmezi domatesi yemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Doğranmış parçalar halinde sunulan domatesler, hem yemek yapımını hem de yemeyi oldukça kolay hale getiriyor. Doğranarak konserve kutularına yerleştirilen domatesler, " Her mevsim yaz domatesi " lezzetini arayanlar düşünülerek hazırlanmış, oldukça cazip bir seçim. Pratiklik açısından oldukça güzel bir seçenek olarak doğranmış bir biçimde ambalajlara konulan domatesler, konserve kutuları içine doldurularak uzun süreli kullanıma hazır hale getiriliyor. Zamanın öneminin farkında olan, zamandan tasarruf yapmak isteyenler için oldukça cazip ve kullanımı kolay bu ürün mutfaklarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Siz de doğranmış domates pratikliğinden yararlanmak isterseniz, CarrefourSa gıda reyonlarının, salçalar kategorisinden temin edebileceğiniz Tat Doğranmış Domates'e hemen sahip olabilir ve 2' li ekonomik ambalajdan siz de yararlanabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Domates, domates suyu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Kapağı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanması Ve 3 Gün İçinde Tüketilmesi Tavsiye Edilir. Sızıntılı Ve Vakumsuz Kavanozları Satın Almayınız. Güneş Işığından Koruyunuz. Serin Bir Yerde Saklayınız.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.Hotanlı, 16710 Karacabey/Bursa

İşletme Onay No
TR-16-0070

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 26
Enerji (kj) 109
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.3
Protein (g) 1.4
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız