Tat Domates Salça 4,5 kg #30096879 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Domates Salça 4,5 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Domates Salça 4500 Gr

Yemeklerin lezzetli ve kıvamlı bir hale gelmesi için kullanılabilecek malzemeler arasında salça gibi Türk kültürünün vazgeçilmez soslarından biri olan domates ürünleri, aynı zamanda sağlıklı bir tüketim oluşturuyor. Salça kalitesi için her zaman tercih edilebilecek Tat markası tarafından üretilmiş Tat Domates Salça 4500 Gr ürünü, ekstra kıvamı ile birlikte yemeklerde daha özel bir lezzet oluşturuyor. Tat markasının gıda ürünlerini CarrefourSA reyonlarında alternatif olarak bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda yer alan Salça, Harç ve Bulyon bölümü içinde bulunan Tat Domates Salça 4500 Gr ürünü, özellikle uzun süreli salça tüketimi gerçekleştiren ev kullanımlarında veya lokanta ya da kafeterya gibi iş yerlerinde rahat ve lezzetli bir kullanım sağlıyor. Mevsiminde toplanmış sağlam ve lezzetli domatesler sayesinde üretilmiş, asidik oranı uygun ve tuz miktarı doğru bir şekilde ayarlanmış olan bu salça ürünü, tam bir sos niteliğinde olarak yemeklerdeki lezzetiyle farklılık sağlıyor. Ayrıca bu ürün direkt olarak farklı salata tarifleri içerisinde direkt şekilde de kullanılabilir veya sadece ekmek üzerine sürülerek dahi lezzetli bir şekilde tüketilebilir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız