Tat Garnitür Cam Kavanoz 340 G #30049696 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Garnitür Cam Kavanoz 340 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,90 TL

adet
"Tat Garnitür Camda 340 g


Pratik ve kolay yemekler hazırlamanıza imkan veren garnitür; CarrefourSA’nın Yeşil Sebze Konserveleri reyonlarında sizlere sunuluyor. Bezelye, havuç, patates gibi sebzelerden oluşan ürünü farklı yemeklerde yan malzeme olarak kullanabilirsiniz.
Et ve balık gibi ana yemeklerin yanında sade halde servis edebileceğiniz ürün ile hem lezzetli hem de şık sunumlar oluşturabilirsiniz. Akşam yemeğinde ya da gün ortasında çocuklarınız için kızarttığınız köftelerin veya tavuk kanatlarının yanına kimyon ve karabiber gibi baharatlar ile birlikte soteleyerek ekleyebilirsiniz. Sulu et ve tavuk yemeklerine sebze doğrama derdi olmadan katarak kullanacağınız ürünü mevsim sebzeleri ile fırında yemek yapabilirsiniz. Aynı zamanda kolay piştiği için size zaman kaybettirmeyen ürünü enginar gibi sebze yemeklerine ekleyerek hafif ve sağlıklı tarifler hazırlayabilirsiniz. Eşit kalınlıkta düzgün doğranmış sebze parçaları ile kusursuz görünen lezzetli tarifler oluşturabilir, garnitürü her türlü vejetaryen yemeğinde kullanabilirsiniz.
Çok yönlü kullanımı ile dikkat çeken ürünü tek seferde kullanabilir ya da gerektiği kadarını kullanıp kalanı buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Cam kavanozda satılan Tat Garnitür Camda 340 g’ı denemek için hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 33400
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız