Tat Katkısız Acı Ketçap 400 Gr #30097573 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Katkısız Acı Ketçap 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,35 TL

Tat Katkısız Acı Ketçap 400gr

Daha çok makarna, patates ve pilavla birlikte tüketilen ketçap aynı zamanda et yemekleri içerisinde de oldukça lezzetli besinlerin meydana gelmesini sağlıyor. Ketçap üretimleri ile ön plana çıkan bir marka olarak dikkat çeken Tat markasının bu alanda ürettiği farklı ürünlerden biri de tat katkısız acı ketçap 400gr ürünü oluyor. Hiçbir katkı maddesini içinde barındırmayan acı tadıyla birlikte özellikle et yemekleri için istenen ketçap lezzetini yemeklere kazandıran ürün eşsiz tatlar oluşmasına imkan tanıyor. Tat Katkısız Acı Ketçap ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında ketçap, mayonez ve soslar arasında kolaylıkla bulabileceğiniz tat katkısız acı ketçap 400gr ürünü yemeklerin bilinen tatlarının farklılaşmasını sağlamada da son derece etkili bir ürün oluyor. Ürünün içeriğinde bulunan likopen içerikleri sayesinde oldukça güvenilir bir tüketim elde edilmesini sağlayan ürün rahat kullanılabilir şişesiyle birlikte de istenildiği zaman yemeklere ilave edilebilen bir ürün oluyor. Tat markasının damak tatlarına uygun şekilde ketçap lezzetini ve acıyı bir araya getirdiği ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Domates püresi, seker, sirke, tuz, aroma verici (dogal baharat aroması),sogan tozu, sarımsak tozu, acı biber suyu. 100 gram tatketçap 170 gram domates içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 128
Enerji (kj) 542
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 30.2
Şekerler (g) 23
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız