Tat Katkısız Tatlı Ketçap 250 G #30098492 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Katkısız Tatlı Ketçap 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL

adet
Yemeklerinizi lezzetlendirecek, köftenin, patatesin, hamburgerin ve makarnanın yanında afiyetle tüketebileceğiniz Tat Ketçap Tatlı 250 G’ lık özel paketinde ve CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

 

Ketçap, domates, acı biber, şeker ve baharatlardan yapılan bir sos. Zaman zaman soğan, kereviz ve diğer sebzeler de eklenir. Ketçap, sos, özellikle de mantar ve baharatlardan yapılan soslar için kullanılan genel bir terim olarak ortaya çıkmıştır. Bugün hâlâ bazı ülkelerde, örneğin Birleşik Krallık'da, mantar ketçabı satılmaktadır. Yabanmersini, ançuez, istridye, ıstakoz, ceviz, limon, ceviz ve üzüm eskiden popüler olan ketçap içerikleri arasındadır. İçerisinde bulunan acı biber ile az da olsa acı olarak üretilir. Ekstra olarak acılı olanlar daha acıdır. Ketçap genellikle patates kızartması, hamburger, sandviç, makarna ve kızartılmış veya ızgara et ile birlikte kullanılmaktadır. Ayrıca ketçap eskiden ilaç olarak kullanılırdı. Ketçap, ayrıca likopen açısından zengin bir kaynaktır. Ketçap, 1830'lu yıllarda ilaç olarak satılmaktaydı.

Tat fabrikalarında, 2016 yılında Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Torbalı’daki üç ayrı tesiste toplam 327 bin ton taze domates işlenmiştir. Sözleşmeli çiftçilerle birlikte “İyi Tarım Uygulamaları” başlatılmıştır. Sözleşmeli 650 çiftçiye zirai eğitimler verilmiş ve çiftçiye hasat kalitesi ve hasat veriminin artırılması yönünde katkı sağlanmıştır. Deneme tarlasına iklim istasyonu kurulması, çiftçilere teknik eğitimler verilmesi, ziraat mühendislerinin tarla ziyaretlerinde veri toplama sürecinin dijitalleşmesi uygulamaları devreye alınmıştır.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates püresi, seker, sirke, tuz, aroma verici (dogal baharataroması), sogan tozu, sarımsak tozu. 100 gram tat ketçap 170 gram domates içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 128
Enerji (kj) 542
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 30.2
Şekerler (g) 23
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız