Tat Katkısız Tatlı Ketçap 400 Gr #30097975 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Katkısız Tatlı Ketçap 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,35 TL

Tat Ketçap Tatlı 400 Gr

 

Gıda malzemelerinin sofralara şenlik getiren ürünlerinden biri de Tat Ketçap Tatlı 400 Gr olacaktır. Temiz kapağı ve koruyucuya yer vermeyen içeriği ile dikkat çeken bu ürün herkesin büyük küçük demeden tercih edebileceği lezzetli soslardan biridir. Tat öncülüğünde alıcıları ile buluşan ürün, üstün kalitesini açıkça ortaya koymaktadır. Taptaze domateslerin toplanması ile elde edilen bu ürünün özellikle patates kızartmaları üzerindeki kullanımı daha çok ilgi görmektedir. Ancak sizler isterseniz kızartmaların yanı sıra makarna yahut dilediğiniz diğer gıdaların üzerinde de bu ürünü tercih edebilirsiniz. O halde CarrefourSA reyonlarında yerinizi alırsanız ürüne bir adım daha yaklaşabileceğinizi bilmeniz gerekir.

Ketçap bölümünden kolayca erişim sağlayabileceğiniz Tat ketçap tatlı 510 g ile sizler de yemeklerinizi şenlendirebileceksiniz. Sofralara eğlence katan bu ürün, içeriğinde bulunan likopen içeriği ile güvenilir besinler arasında yerini almaktadır. Tatlı oluşu sayesinde herkesin rahatlıkla tüketebileceği bu ürün, yıllar geçse de kalitesinden bir an olsun ödün vermemektedir. Domates içeriğinin yoğunluğu ile ön plana çıkan ürünü kuru ve serin alanlarda muhafaza etmeniz daha doğru olacaktır.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates püresi, seker, sirke, tuz, aroma verici (dogal baharataroması), sogan tozu, sarımsak tozu. 100 gram tat ketçap 170 gram domates içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 128
Enerji (kj) 542
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 30.2
Şekerler (g) 23
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız