Tat Mayonez 205 Gr #30096969 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Mayonez 205 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL

adet

Tat Mayonez 295 g

Tat Mayonez 295 g katkısız olması sebebiyle mutfakların tercihi haline geliyor. İçeriğindeki sıvı ayçiçek yağı, yumurta sarısı, şeker, sirke, tuz, limon özleri ve aroma artırıcı baharatlarla lezzet kazanan ürünün, soğuk olarak tüketilmesi öneriliyor. CarrefourSA Mayonez bölümünde yer alan ürün, evde, iş yerinde, cafe ve restoranlarda kullanılabiliyor. Pratik şişesiyle kolay kullanım sağlayan, sıçramadan servis edilebilen sos, çiğ olarak tüketiliyor. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması salık verilen ürün, hiçbir işlem gerektirmeden, ambalajından çıktığı gibi tüketilebiliyor. Makarna salatası, Rus salatası gibi mezeler; tost, hamburger, pizza, ızgaralar ve makarna gibi yemekler ile kullanılabilen sos, Fransız mutfağının özel lezzetlerinden biri. Kalite standartlarına uygun olarak üretilen ürün, Tat güvencesiyle sofralarda yer buluyor.

 Ketçap, acı sos, barbekü sos gibi diğer soslar ve baharatlarla beraber tüketilebilecek olan ürün, 100 gram içerisinde 608 kcal enerji bulunduruyor. Oldukça besleyici ve lezzetli olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen Tat marka mayonez, ambalaj üzerinde yer alan son tüketim tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Siz de ürünü kolayca sepetinize ekleyebilir, hemen alışverişe başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel sıvı yağ ( değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, sirke, yumurta sarısı, tuz, modifiye nişasta, şeker, glikoz, limon konsantresi,kıvam artırıcı (ksantan gam),koruyucu (potasyum sorbat), aroma vericiler, antioksidan(kalsiyum disodyum EDTA),renklendirici (paprika ekstraktı).

Alerjen Bileşenler
Yumurta sarısı içerir. Hardal ve süt ürünü içeren ürünlerle aynı hatta üretilmektedir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı şişeleri almayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 627
Enerji (kj) 2585
Yağ (g) 65.2
Doymuş Yağ(g) 6.5
Karbonhidrat (g) 9.7
Şekerler (g) 0.9
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız