Tat Fasulye Cam Kavanoz 670 G #30049848 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Fasulye Cam Kavanoz 670 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL 41,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Tat Taze Fasülye Konservesi 670 g Cam ürünü konserveler reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Fasulye konservesi olan bu ürün en leziz fasulyelerin toplanması ile elde edilir. Konserve dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Tat markası en leziz fasulyeleri toplar ve el değmeden cam kavanozlarda sizlere sunar. Lezzeti ve tazeliği ile sizlere sunulan bu ürün cam kavanozlarda saklandığı için ilk günkü tazeliğini ve lezzetini korumaktadır. Besin değerleri bakımından bu ürün içerisinde pek çok vitamin ve protein taşımaktadır. Bu nedenle sağlık yaşam ürünlerinden biridir. Ürünü alarak pratik bir şekilde fasulye yemeğinizi yapabilirsiniz. Ürünü CarraefourSA reyonlarında en uygun saklama koşulları ile ve en uygun fiyata bulabilirsiniz.

Zaman sıkıntısı çektiğiniz zamanlarda imdadınıza yetişecek ürünlerden biri olan Tat Taze Fasülye Konservesi 670 g Cam konservele reyonu içerisinde, yeşil sebze konserveleri reyonu içinde, taze fasulyeler arasında sizlere sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız