Tatlı Kurabiye Çeşitleri kg #20000355 | CarrefourSA

Tatlı Kurabiye Çeşitleri kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
225,00 TL 199,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
"Tatlı Kurabiye kg

CarrefourSA reyonları arasındaki Kurabiyeler bölümünden sofralarınıza ulaşan leziz Tatlı Kurabiye kg, çay saatlerinize keyif katıyor. Çocukların en sevdiği atıştırmalık ürünler; doğum günü partilerinde, arkadaş sohbetlerinde de en sevilen yiyecekler olarak karşınıza çıkıyor.

Hem sizin hem de ailenizin vazgeçemeyeceği bir lezzet ile sevdiklerinize ve dostlarınıza harika çay sofraları hazırlayabilir; akşam yemeklerinden sonra sohbetlerinize eşlik etmek üzere kahvelerinizin yanında afiyetle tüketebilirsiniz. Cevizli, çikolatalı, fındıklı, Şam fıstıklı ya da sade çeşitleriyle birbirinden farklı ve lezzetli tatlarda sofralarınızı şenlendiren atıştırmalıklardan, okul dönüşü çocuklarınıza ikram ederek onlara sürpriz yapabilirsiniz. Seyahate çıkarken de yanınıza alabileceğiniz, atıştırmalık olarak tercih edeceğiniz kurabiyeler, hem görünümleri hem de lezzetleri ile fark yaratıyor.

Misafirlerinize hazırladığınız davet sofralarını güzelleştiren, ağızları tatlandıran mis gibi tatlı kurabiyelerle dost sohbetleriniz de şenleniyor. Misafirliğe giderken hediye olarak götürebilir; mükemmel tatlarla dostlarınızı da tanıştırabilirsiniz. Uzun süre tazeliğini koruyabilen ürünleri, saklama kaplarında rahatlıkla muhafaza edebilir; istediğiniz zaman tüketme şansına sahip olarak her an elinizin altında bulundurabilirsiniz.

Tatlı kurabiyelerin hemen tadına bakmak isterseniz ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3177

"
İçindekiler Bilgisi
Un,şeker, bitkisel yağ, çeşitlerine göre

Alerjen Bileşenler
yumurta, kabartma tozu,tarçın,kepek, üzüm, portakal, hindistan cevizi,ceviz, tahin, pekmez, fındık, badem, vişne, kakaolu fındık kreması, kakao, karbonat, esmer şeker, incir,süt, sütlü çikolata, irmik, frambuaz dolgu, limon dolgu, portakal dolgu, pudra şekeri, labne peynir, yoğurt, elma, çavdar miksi

Menşei Ülke
0

Kullanım Talimatı
SERIN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDINIZ.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız