Tefal FV3746 Maestro Ütü #30190959 | CarrefourSA
Marka: TEFAL

Tefal FV3746 Maestro Ütü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Tefal FV3746 Maestro 2300 W Anticalc Buharlı Ütü

 

Zorlu kırışıklıkları zahmetsizce açan Tefal FV3746 2300 W buharlı ütü - mor, sık ütü yapılan kalabalık aileler için günlük işlerle başa çıkmada etkin bir yardımcı oluyor. Şok buhar gücüne sahip model, farklı pek çok kumaş türündeki çamaşırlarınızı zaman ve emek tasarrufu sağlayarak ütülüyor.

 

Easy Gliding Taban Teknolojisini Keşfedin

 

Özel olarak geliştirilmiş Easy Gliding taban, ideal kenar şekli ve kumaşın üzerinde kolaylıkla kayan yapısı sayesinde ütü yapmayı daha kolay hale getiriyor.

“Dik Ütüleme” özelliği perdelerinizi, askıdaki elbiselerinizi ve ceketlerinizi hızlı şekilde dik olarak ütüleme imkanı veriyor.

“Şok Buhar” özelliği en inatçı kırışıklıkları kolayca açmanızı sağlıyor.

“Kireç Önleme” (Anti-Calc) özelliği kireç partiküllerinin haznede birikmesini önlediğinden musluk suyu kullanmanıza imkan veriyor.

“Su Damlatmama” (Anti-Drip) özelliği giysilerinizi düşük ısıda ütülerken ütü alanına su damlamasını engelliyor.

Üst Düzey Performans Özellikleri

 

Taban: Easy Gliding

Güç: 2300 W

Sürekli Buhar / Şok Buhar (gr/dk): 30 / 110

Su Doldurma Kapasitesi : 300 ml

Kireç Önleme: Var

Damlama Önleme: Var

İhtiyacınız Olan Her Şey Bu Kutuda

 

Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan Tefal FV3746 2300 W buharlı ütü - mor taşıma koşullarına uygun olarak paketlenmiş kutusunda kullanma kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte adresinize gönderiliyor.

 

Yaşamınızı Kolaylaştıran Güvenilir Marka

 

1956 yılında Fransa’da kurulan Tefal, bugün 150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteriyor. Başarılı ev aletleri üreticisi, yaşamı kolaylaştıran ürünler geliştirmeye ve geniş dağıtım ağı yardımıyla onları kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor.

 

Zahmetsizce Mükemmel Sonuç Alın

 

Güçlü şok buhar özelliği ile inatçı kırışıklıklarla başa çıkmanızı sağlayan ürün, farklı kumaş tipindeki çamaşırlarınız için ayarlanabilir kademelerde ısı üretiyor. Buharlı ve buharsız olarak kullanabileceğiniz ürünün su spreyi kumaşlarınızı yumuşatarak zor kırışıklıkları gidermenize yardımcı oluyor. Geniş su haznesi ütünüzdeki suyu yenilemeden uzun süre ütü yapmanıza imkan vererek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Modelin sahip olduğu yumuşak yapıdaki tutma yeri kavramayı kolaylaştırıyor. Cihazın 2.5 m uzunluğundaki elektrik kablosu hareketinizin kısıtlanmasını önlüyor. Pamuklu, yünlü, keten, kot, sentetik, yünlü veya ipekli çamaşırlarınızı pratik şekilde ütüleyebileceğiniz teknolojik donanıma sahip kaliteli bir ütü arayışındaysanız Tefal FV3746 2300 W buharlı ütü - mor, beklentinizi fazlasıyla karşılamayı vadediyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız