Doğrular Tiga Katlı Kurutmalık #30177245 | CarrefourSA
Marka: DOĞRULAR

Doğrular Tiga Katlı Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tiga Katlı Kurutmalık

Kolay taşınabilir, katlanabilir, ergonomik tasarımlı bir kurutmalık sahibi olmak ister misiniz? Tiga Katlı Kurutmalık geniş çamaşır asma kapasitesi ile tüm çamaşırlarınızı başka bir aparata ihtiyaç duymadan kolayca kurutmanızı sağlar. Çift halinde uzanan dikey parçaları sabit duruş ve taşıma gücü sunar. Çok katlı oluşturulan tasarımı çamaşır asma işlemlerinize pratiklik kazandırır. İç ve dış mekanlarda kurutma işlevine uygun olan Tiga Katlı Kurutmalık'ı odanızda, balkonunuzda ya da bahçenizde kullanabilirsiniz. 

Daha az yer kaplayan dikey formlu Tiga Katlı Kurutmalık ile alandan tasarruf edebilirsiniz. Küçük bir kiler ya da dolaba kaldırmak istediğinizde açılır kapanır kanatları parçalara ayırabilir, ihtiyaç halinde tekrar kolayca monte edebilirsiniz. Tekerlekli tasarımı sayesinde Tiga Katlı Kurutmalık'ı dilediğiniz alana konforlu bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız