Torku Dilimli Tost Peynir 700 g #30063029 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Dilimli Tost Peynir 700 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kaşar bölümünde bulunan Torku Dilimli Tost Peynir 700 g erime özelliği sayesinde kullanıldığı tariflere hem lezzet, hem de hoş bir görüntü katıyor. Tavada veya makinede hazırlayacağınız tostlarda kullanabileceğiniz ürün, birkaç dakika içerisinde doyurucu besinler tüketmenize olanak sağlıyor. Aniden gelen misafirleriniz için bir dilim ekmek üzerine bir dilim tost peyniri, domates, kekik ve nane koyarak fırında lezzetli ikramlar hazırlayabilirsiniz. İnce dilimler halinde tüketime sunulduğu için kullanım kolaylığı sağlayan üründen kaşarlı poğaça pişirmek için iç malzemesi olarak faydalanabilirsiniz. Bıçak ile kolayca kesebileceğiniz ürünü davetlerinizde sunacağınız kanepeleri lezzetlendirmek için kullanabilirsiniz.Dilimli tost peyniri 700 gramlık vakumlu ambalaj içerisinde sizlere sunuluyor. Fiziksel özelliklerinin bozulmaması için hava almaması ve yüksek ışığa maruz kalmaması gereken tost peynirinin kendi ambalajında veya ağzı kapalı bir kap içerisinde buzdolabında muhafaza edilmesi öneriliyor. Kullanmak için buzdolabından çıkardığınız peynirleri yarım saat oda sıcaklığında beklettiğinizde birbirlerinden daha kolay ayrıldıklarını görebilirsiniz. Pratik lezzetler hazırlamanızı sağlayacak ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.Ürün Kodu: 417794
İçindekiler Bilgisi
Cheddar peyniri,tereyağı,emülsifiye edici tuzlar(sodyum sitratlar,sodyum fosfatlar,polifosfatlar,potasyum fosfatlar),tuz,koruyucu(potasyum sorbat)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4-10 °C

Kullanım Talimatı
Dilimlerin kolay ayrılabilmesi için kullanmadan yarım saat önce ihtiyacınız kadarını buzdolabından çıkarınız

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN AZ %45 SÜT YAĞI IÇERIR.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
700

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Panagro Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kaşınhanı Meram/KONYA

İşletme Onay No
TR42-0104

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 323
Enerji (kj) 1343
Yağ (g) 25
Doymuş Yağ(g) 16
Karbonhidrat (g) 3.6
Protein (g) 21
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız