Torku Fındık Tablet Çikolata 65 g #30094386 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Fındık Tablet Çikolata 65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Çocukların bayılarak tükettiği çikolata, yetişkinlerin tatlı kaçamakları için de lezzetli ve dayanılmaz bir alternatif oluşturuyor. Çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarında yer alan Torku Fındık Tablet Çikolata 65G sütlü çikolatanın fındıkla eşsiz bir buluşmasına tanık olmanızı sağlıyor. CarrefourSA reyonlarında çikolata, bar ve gofretler arasında yer alan bu üründe kullanılan fındıklar ile çikolatanın ana maddesi olan kakao çekirdekleri özenle seçiliyor. Ürünün temeli olan sütlü çikolatanın yapımında da gerçek sütten yararlanılıyor.

Kaliteli kakao çekirdeklerinden elde edilen malzeme ile üretilen Torku Fındık Tablet Çikolata 65G içinde taze ve çıtır fındık parçaları yer alıyor. Ürünün en fazla dikkat çeken özellikleri arasında gerçek süt kullanılması yer alıyor. Özenli malzemelerin lezzetli bir dokunuşla bir araya geldiği bu ürünle tatlı krizlerinizi bastırabilir ya da misafirlerinizle kahve yanı sohbeti tatlandırabilirsiniz. İçindeki fındıklardan gelen lezzetin yanı sıra besin öğeleri de bu ürünün mutluluğa katkısı yanında sağladığı faydalar arasında yer alıyor. Her ısırığınızda çikolata keyfine fındık çıtırtısının eşlik edeceği bu ürünü keyifle tüketebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız