Tursilmatik Leylak Bahçesi 7 kg #30045659 | CarrefourSA
Marka: TURSIL

Tursilmatik Leylak Bahçesi 7 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tursilmatik Leylak Bahçesi 7 KG

En çok hassasiyet gösterilen temizlik ürünleri arasında özellikle bayanlar tarafından çamaşır deterjanları görülmektedir. Çamaşır deterjanları için bayanlar tarafından öncelikli olarak seçilen markalardan biri olan Tursil tarafından üretilmiş çamaşır suyu beyazlığı sağlayan ve eşsiz kokusu ile tercih edilen Tursilmatik Leylak Bahçesi 7 KG ürünü, 6+1 kilogram özel paketi ile uzun süreli bir kullanım oluşturuyor. Tursil ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çamaşır Yıkama Ürünleri içerisinde yer alan Tursilmatik Leylak Bahçesi 7 KG ürünü, çok özel bir formüle sahip olarak çamaşır suyu beyazlığı ile birlikte beyaz çamaşırlarınızda tamamen lekesiz ve parlak bir sonuç oluşturuyor. Doğal yapısı ile birlikte çamaşırlarınızda leylak bahçesinin eşsiz kokusunu oluşturan bu deterjan, özellikle beyazlar için kullanılmak üzere geliştirilmiş eşsiz bir formül sağlıyor. Bu deterjan ile birlikte evinizde sağladığınız yıkama işlemleri sonrasında hiçbir leke kalmadan her zaman her tertemiz konumda bulunan atletler, çamaşırlar, perdeler, masa örtüleri, yatak çarşafları, danteller, sehpa örtüleri ve raf örtüleri elde edebilirsiniz. Tüm çamaşırlarınızda sararma ve solma gibi sorunları bu deterjanla yok edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız