Tursilmatik Toz Çamaşır Deterjanı Kır Çiçekleri 6 kg #30054207 | CarrefourSA
Marka: TURSIL

Tursilmatik Toz Çamaşır Deterjanı Kır Çiçekleri 6 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • Tursil deterjan kategorisinde sahip olduğu 85 yılllık güven ve  tecrübeyle birlikte günümüz tüketici ihtiyaçlarını ve beklentilerine göre kendini günceleyip 4'ü 1 arada yer alan "Komple Çözüm" konseptiyle çamaşırlar için ihtiyacınız her şeyi tek bir üründe vererek size akıllı bir çözüm sunuyor
  • Ekonomik fiyatıyla aile bütçesine dosttur
  • Çamaşırlarınızda uzun süre kalıcı hoş koku sağlar
  • Hem beyaz hem renkli çamaşırlarınız için uygundur
  • Lekeleri yok ederek çamaşırlarınızda hijyen sağlar

 

Tursil markası 1936 yılından beri pazarda yer alan Türkiye’nin en eski deterjan markasıdır. Deterjan kategorisinde Türkiye’nin en köklü markası olmasının tüketicilere vermiş olduğu güvenle günümüz trendleri ve ihtiyaçlarına göre yenilenmiştir. Yeni Tursil 4’ü 1 arada yer alan Komple Çözüm konseptiyle tüm çamaşırlarınız için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir üründe vererek size akıllı bir çözüm sunuyor. Yenilen Tursil sıvı çamaşır deterjanlarını, Leylak Bahçesi ve Taze Kır Çiçekleri, tüm beyaz ve renkli çamaşırlarınız için kullanabilirsiniz. Lekeleri derinlemesine çıkarıp çamaşırlarınızda hijyen sağlarken bunuda aile bütçesine dost ekonomik bir fiyat performansıyla gerçekleştirmektedir. Tursil toz çamaşır deterjalarıyla yıkanan çamaşırlar uzun süre kalıcı hoş koku sağlar. Tursil sıvı çamaşır deterjanlarını bütün çamaşır makinelerinde kullanabilirsiniz.Yepyeni bir konsept olan Tursil “Komple Çözümü” sizde deneyin!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız