Uhu Glue Pen Kağıt Yap #30097812 | CarrefourSA
Marka: UHU

Uhu Glue Pen Kağıt Yap

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,15 TL

Sıvı yapıştırıcı kategorisinde yer alan Uhu Glu Pen Yapıştırıcı 50 ml solvent içermeyen bir yapıştırıcıdır. Solvent, sağlığa zararlı ve tehlikeli atık özelliği gösteren kimyasal bir maddedir. İçeriğinde solvent bulunmayan uhu yapıştırıcının gerek kendi laboratuarlarında gerekse bağımsız kuruluşlarca ( TÜV ve dermatest gibi) yapılan testler sonucu sağlığa zarar vermediği kanıtlanmıştır. Yoğun kimyasal madde kullanılarak üretilmediği için hafif yapısı sayesinde yıkandığında elden kolaylıkla çıkarılabilir.

Yapıştırıcı Kullanım Alanları

Kâğıt, karton, mukavva, naylon gibi her türlü maddenin yapıştırılmasında kullanılabilir. Çevre ve sağlık dostu olması nedeniyle ebeveynler tarafından özellikle çocukların okulda kullanmaları için sıklıkla tercih edilen bir üründür. Özel güvenlik başlığı sayesinde güvenli ve kolay bir kullanım olanağı sağlar. Uhu yapıştırıcı şeffaf ve kokusuz yapısı ile baş ağrısı ve solunum güçlüğü gibi herhangi bir sağlık sorununa sebebiyet vermeksizin kaliteli bir yapıştırma imkânı sağlar.

Yapıştırıcı Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uhu her ne kadar sağlığa dost bir ürün olsa da kullanırken gözlere temas ettirilmemesine özen gösterilmelidir. Bu kaliteli ve güvenilir ürünü CarrefourSA üzerinden tek tıkla sipariş edebilirsiniz.

30097812 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız