Ülker %60 Bitter Çikolata Kare 60 G #30095763 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker %60 Bitter Çikolata Kare 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,50 TL

adet
Ülker Bitter Kare 70 g Yediden yetmişe herkese mutluluk veren çikolata, Ülker Bitter Kare 80 g evlere ve mutfaklara keyif getiriyor. Bitter çikolata ürünler 80 gramlık sağlıklı ambalajında tüketiciye sunuluyor. CarrefourSA raflarında Tablet Çikolatalar reyonunda tüketicinin beğenisine sunulan ürün, çikolata severler tarafından ilgi görüyor. Haz veren tadı ile adeta alışkanlık yaratıyor. Ürün tatlı ihtiyacını en sağlıklı şekilde gidermek, keyif almak, arada hoş bir atıştırmalık ile gününe keyif katmak isteyenlere harika bir seçenek sunuyor. Kare şeklindeki ürün küçük parçalar halinde kırılabiliyor. Özellikle çocukların çok sevdiği ürün oldukça besleyici. Kaliteli üretiminden dolayı uygun miktarlarda tüketildiğinde, doğru beslenmenin unsurlarından biri haline geliyor. Ürünle eriterek, keklerinizin, pastalarınızın üzerini süsleyebilir, mutfağınızda nefis tatlı türleri deneyebilirsiniz. Kaliteli bir sade çikolatanın tadını çıkarmak, sevdiklerinize ikram etmek için siz de ürünü hemen sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, kakao tozu, peyniraltı suyu tozu (süt), sade yağ (süt), emülgatörler (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), aroma verici. Kakao kuru maddesi en az %60'dır.

Alerjen Bileşenler
Süt, soya, yer fıstığı, yumurta, sert kabuklu meyveler, gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 548
Enerji (kj) 2290
Yağ (g) 37
Doymuş Yağ(g) 23
Karbonhidrat (g) 41
Şekerler (g) 38
Lif(g) 9.5
Protein (g) 7.4
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız