Ülker 9 Kat Tat Fındıklı Gofret 39 Gr #30095760 | CarrefourSA

Ülker 9 Kat Tat Fındıklı Gofret 39 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,50 TL

adet
Ülker 9 Kat Tat Fındıklı 47 G

Gıda malzemelerinin atıştırmalık arayanlara önerisi olan Ülker 9 kat tat fındıklı 47 g ile her katında mutlu olabileceğiniz bir ürünle karşı karşıya geleceksiniz. Ülker öncülüğünde sevenleri ile buluşan ürün 9 katın her katı için fındık lezzetini kreması eşliğinde tadımlara sunuyor. Bir kez tadanların bir daha vazgeçemeyeceği bu lezzet küçükten büyüğe herkesin çok severek tüketebileceği ürünlerden biridir. CarrefourSA reyonlarında bulunan ürünün bir an önce sahibi olabilirsiniz.

Tatlı bisküviler bölümündeki gofretler arasında yerini alan Ülker 9 kat tat fındıklı 47 g incecik gofretinin arasında yer alan leziz kreması ile hayatınıza bambaşka tatlar katacaktır. Tadı hafızalardan bir an olsun silinmeyecek olan ürün sizin de favoriniz olacaktır. Enfes kakao kreması ile dikkat çeken ürünü çayla yahut kahveyle eşlik etmesi için tercih edebilirsiniz. Tabi tek başına da tüketebileceğiniz bu ürün için günün her vakti yanınızda olduğunu da unutmamalısınız. Ürünü açtıysanız zira bitiremediyseniz hava almayacak şekilde muhafaza etmeye özen göstermeniz gerekecektir. Aksi halde gofretler yumuşayabilir. Ayrıca ürünün serin ortamlarda saklanmasına da özen göstermeniz gerekecektir.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, bitkisel yağlar (hindistan cevizi, palm), fındık püresi (%5,4), nişasta, yağı azaltılmış kakao tozu (%2), peyniraltı suyutozu (süt), yağsız süttozu, emülgatör (soya lesitini), tuz, yumurta, aroma verici, asitlik düzenleyici (sitrik asit), kabartıcı (amonyum hidrojen karbonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten,fındık,süt,soya,yumurta içerir. Eser miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000408

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 513
Enerji (kj) 2144
Yağ (g) 25
Doymuş Yağ(g) 17
Karbonhidrat (g) 65
Şekerler (g) 37
Lif(g) 2.1
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız