Ülker Albeni Kaplamalı Bar 5'li #30095768 | CarrefourSA

Ülker Albeni Kaplamalı Bar 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Albeni 5*36 gr

CarrefourSA reyonlarında Çikolatalı barlar bölümünde yer alan Ülker Albeni 5*36 gr atıştırmalık keyfinize çikolata, bisküvi ve karamelin lezzetini ve mükemmel uyumunu taşıyor. Beşli paketlerde satışa sunulan ürün tatlı molaların daha uzun sürmesine sebep oluyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek yediği çikolata barlarından olan ürün lezzeti ile size keyifli anlar yaşatıyor.

5*36 gr tekli paketler içinde bulunan ürünün üst kısmında çikolata, iç kısmında ise karamel ve çıtır bisküvi bulunuyor. Akışkan bir özelliğe sahip karamel her ısırışta size oldukça lezzetli bir tatlı deneyimi yaşatıyor. Üzerindeki çikolata ise bisküvi ile birleşerek çikolata keyfinize çıtır bir lezzet katıyor. Kolay açılabilen ince bir ambalajı olan ürünü dilediğiniz her ortamda kolayca yiyebiliyorsunuz. Ayrıca paketi çantanızda taşıyarak, gittiğiniz her yere çikolatalı bar lezzetini götürebiliyorsunuz.

Evde çocuklarınızla birlikte yiyebileceğiniz ürün tatlı anlarınıza eşlik ediyor. Öte yandan içinde barındırdığı şeker sayesindeofis ortamında enerjinizin düştüğü anlarda kendinizi toparlamanıza ve yeniden canlanmanıza yardımcı oluyor. Çikolata, karamel ve bisküvinin nefis uyumunu denemek istiyorsanız ürünü hemen sepetinize ekleyin ve kolayca satın alın.

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği), glukoz şurubu, şekerli koyulaştırılmış süt, tam yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, invert şeker şurubu, peyniraltı suyu tozu (süt), kakao tozu, emülgatörler (amonyum fosfatitler, soya lesitini, yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, poligliserol polirisinoleat), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), nem verici (gliserol), tuz, yumurta akı tozu, yağsız süttozu,mısır nişastası, aroma vericiler. Eser miktarda sert kabuklu meyveler veyer fıstığı içerebilir. Domuz yağı ve katkıları içermez.

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,süt,soya,yumurta.Eser miktarda sert kabuklu meyveler ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 502
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 47
Lif(g) 1.4
Protein (g) 5.3
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız