Ülker Albeni Atıştırmalık Büyük Boy Bisküvi 252 g #30143037 | CarrefourSA

Ülker Albeni Atıştırmalık Büyük Boy Bisküvi 252 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Albeni Atıştırmalık Büyük Boy 252 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde çeşitli çikolata ve bisküvi çeşitlerini bulabilirsiniz. Albeni Atıştırmalık Büyük Boy 252 Gr bu bölümde yer alan ve yıllardır beğeniyle tüketilen bir çikolata çeşididir. Üstelik büyük boy seçeneğiyle daha fazla lezzeti tek başınıza deneyimleyebilirsiniz. İçindeki leziz bisküvilerin çikolata kaplamasıyla lezzet şölenine dönüşen hâlini günün her saati tercih edebilirsiniz. Gün içinde kaybolan enerjinizi geri kazanmak için Albeni büyük boy çikolata tüketebilirsiniz. Sabah evden çıkarken çantanıza attığınız Albeniler gün içinde zinde kalmanızı sağlar. Yoğun temponuza bu leziz atıştırmalık ile ara vererek kendinize dinlenme alanı sağlayabilirsiniz. Fazla efor sarf ettiğinizde Albeni büyük boy ile enerjiniz yerine gelecektir. Bilinen klasik boyunun yanında büyük boy seçeneği açlık krizlerinde de sizlere destek olacaktır. İçindeki bisküvi desteği çikolatayı ara öğünlerinizde kullanılacak bir atıştırmalığa çevirecektir. CarrefourSA reyonlarında vazgeçemediğiniz Albeni lezzetini kolayca bulabilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonundan Albeni Atıştırmalık Büyük Boy 252 Gr satın alabilirsiniz. Ürünü hem kendiniz hem de ailenize yetecek miktarlarda sipariş vererek bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşmış olursunuz. Albeni çikolatalar için ürünleri sepetinize ekleyerek satın alma işlemlerini başlatabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız