Ülker Albeni 40 G #30098858 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Albeni 40 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,50 TL

adet
Yıllardır değişmeyen lezzet, taptaze bisküvisi, yumuşacık karameli ve benzersiz Ülker çikolatası ile Albeni lezzeti. Hijyenik koşullarda üretilmiş ve paketlenmiş, lezzetiyle sizi şımartacak muhteşem atıştırmalık. Ülker Albeni 40 gr CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz. Türkiye’nin nadide markalarından ‘Ülker’ markasının miladı 1944 yılına dek uzanıyor. 20. yüzyılda inşa edilen ama gücünü 21. yüzyıla da taşıyan Ülker markası, kendisini zaman ve mekan kısıtlamasından soyutlayabilen ender bir örnek oluşturuyor. Aynı anda hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip Ülker,uzun hayat yolculuğunda, toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine paralel yeni anlamlar kazanan bir marka. 1970’li yıllarla birlikte çikolatalı ürünler, gofret ve çikolata, 1990’lardan sonra kek, süt, yağ ve 2000’li yıllarda ise mutfak ürünleri, içecek gibi farklı alanlardaki ürünlere de destekleyici marka olarak güç verdi. Bu anlamda Ülker, adeta bir yatırımcı marka olarak pek çok alt markanın gelişip pazarda tutunmasına da katkı sağladı.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği), glukoz şurubu, şekerli koyulaştırılmış süt, tam yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, invert şeker şurubu, peyniraltı suyu tozu (süt), kakao tozu, emülgatörler (amonyum fosfatitler, soya lesitini, yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, poligliserol polirisinoleat), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), nem verici (gliserol), tuz, yumurta akı tozu, yağsız süttozu,mısır nişastası, aroma vericiler. Eser miktarda sert kabuklu meyveler veyer fıstığı içerebilir. Domuz yağı ve katkıları içermez.

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,süt,soya,yumurta.Eser miktarda sert kabuklu meyveler ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 502
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 47
Lif(g) 1.4
Protein (g) 5.3
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg