Ülker Albeni Tane Tane Çikolata 29Gr #30055594 | CarrefourSA

Ülker Albeni Tane Tane Çikolata 29Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Albeni Tane Tane 29 Gr

Albeni tane tane 29 gr gıda ve yemek malzemelerinden çerez, çikolata ve bisküvilerdeki çikolatalar, barlar, gofretler ve diğer çikolatalar arasında sizleri bekliyor. Hijyenik koşullarda üretilip paketlenmektedir. Benzersiz karameli, taze bisküvisi ile minik toplara oldukça bayılacaksınz. Günün her saati istediğiniz her yerde tüketebilirsiniz. İşte, okulda, yolda ve acıktığınız her yerde atıştırabileceğiniz bu lezzet CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor. Süt ile kaplanmış çikolatalardan üretilmektedir.

Karamel kremayı içinde barındıran tane tane Ülker albeni lezzetine bayılacaksınız. Albeni tane tane 29 gr tam bir enerji deposudur. Lezzetli bisküviler tüketmek isteyenlerin vazgeçilmez ürünüdür. Hoş görünümü kullanımlı paketi sayesinde severek tercih edeceksiniz. Dilerseniz çay ya da kahve ile beraber tüketebilirsiniz. Çikolata kaplamalı Ülker Albeni taneleri keyifle tüketeceksiniz. Taze bisküvisi ile oldukça beğeneceksiniz. Yumuşak karameli ve benzersiz çikolatası ile yemesi oldukça kolaydır. Küçük ve büyük herkes severek tercih etmektedir. Eşsiz tada sahip atıştırmalık arıyorsanız her an her yerde tüketebileceğiniz tane tane Albeni tercih edebilir ve keyifle tüketebilirsiniz. Lezzetli bir atıştırmalık arayanlardansanız Ülker Albeni tane tane tam size göre.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız